Grand prix van Ugears

    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Modelbouw - U-9 Grand prix auto

De houten 3D modellen van Ugears zijn uniek in de modelbouw. Zodra je de verpakking opent, komt een heerlijke geur van berkenhout je tegemoet en begint het plezier en uitdaging om het model in elkaar te zetten. Maar echt verbazingwekkend wordt het zodra je het model in werking ziet.
Elk model is een kunstwerk op zichzelf met een bijzondere werking door het gebruik van principes uit de mechanica. De modellen zijn gemaakt van berkenhout en technisch geweldig uitgedacht zodat er geen lijm aan te pas hoeft te komen. Bovendien is de handleiding bij elk model zo uitgebreid dat ook een onervaren hobbyist het model in elkaar kan zetten: de verschillende onderdelen zijn genummerd; met behulp van een afbeelding wordt aangeduid welke onderdelen het betreft; de stappen zijn helder en overzichtelijk en bij cruciale stappen wordt aangegeven waar op te letten. Bij elk model wordt gebruik gemaakt van meegeleverde tandenstokers die als assen voor de tandwielen dienen en elk model heeft een eigen uniek hulpstukje voor afmetingen. En om de verschillende tandwielen soepel te laten draaien, wordt aangeraden gebruik te maken van kaarsvet.
De producten van Ugears zijn een geweldig cadeau om te krijgen of om te geven, bovendien schitterend verpakt in een luxe cadeau verpakking met venster en elk product levert een opzienbarend meesterwerk als home decoratie.

De U-9 Grand Prix Auto

Speciaal voor de autoliefhebbers- en -verzamelaars is er de fantastische U-9 Grand Prix Auto van Ugears. Deze zelf te bouwen racewagen is gebaseerd op iconische ontwerpen uit de Gouden Eeuw van de auto-industrie aan het begin van de 20ste eeuw. De superkleine, speciale mechanismen zijn zo fascinerend dat je er versteld van staat waartoe ze allemaal in staat zijn. Deze modelauto heeft, van aandrijfas tot reservewiel, het prachtige uiterlijk van de oude Formule 1-prototypes. Het “old school”-uiterlijk geeft je het gevoel van autoracen in de oude tijd. De auto is voorzien van een V8-motor met een krachtige ventilator en 16 volledig functionerende kleppen. Ideaal om te verzamelen!

Kenmerken
- Een complete modelbouwkit om de U-9 Grand Prix Auto te bouwen
- Gebaseerd op raceauto’s uit de 20ste eeuw
- Prachtig “old school”-uiterlijk
- Het model heeft een V8-motor met een krachtige ventilator en 16 volledig functionerende kleppen
- De uitvoering is zeer gedetailleerd en van hoge kwaliteit
- Aantal onderdelen: 384
- Geschatte montagetijd: 6-7 uur
- Schaal: 1:12
- Aanbevolen leeftijd 14+

Productinformatie
- Product: Ugears Houten Modelbouw - U-9 Grand Prix Auto
- Materiaal: Natuurlijke houtkleur
- Afmetingen: L 35 x B 13 x H 9,5 cm
- Kleur: Naturel hout
- Verpakking: Cadeauverpakking
- Verpakking afmetingen: L 37 x B 17 x H 3,7 cm
- Verpakkingsgewicht: 982 gram
- Merk: Ugears